Pandora
Si Vis Pacem, Para Bellum. - Ha békét akarsz, készülj a háborúra.

Mi a kedvenc színed?

A, Kék,fehér,fekete,ezüst

B, Barna,homokszín,szürke,réz

C, Piros,narancs-,citromsárga,arany

D, Rózsaszín,lila,zöld,amesztisz

 

Mi a kedvenc virágod?

A, Rózsa

B, Tulipán

C, Orchidea

D, Cseresznyevirág

 

Mi a kedvenc sportod,szabadidős tevékenységed?

A, Korcsolya

B, Séta

C, Úszás

D, Futás

 

Milyen színű a szemed?

A, Szürke

B, Barna

C, Kék

D, Zöld

 

Milyen színű a hajad?

A, Szőke

B, Fekete

C, Vörös

D, Barna

 

Ha a legtöbb válaszod:

A,Te a tél típusba tartozol. A hajad, a szemed és az érzéseid is olyanok, mint a tél. Hideg vagy és kimért, mégis lehengerlően elegáns. A fiúk titkos imádottja vagy, mégis, ha kissé közvetlenebb és beszédesebb lennél, több esélyed lenne egy fiúra. Ja, és még valami: egyél sok zöldséget és kend be a kezed és az arcod minden téllel kiszáradás elleni krémmel. Ne felejtsd el a kesztyűt sem!

 

B, Ha a legtöbb válaszod B, akkor te az ősz típusba tartozol. A szemed barna, a tekinteted nyugodt, a természeted is kedves, kellemes. Mindig segítőkész vagy, szívesen segítesz a bajba jutottakon. A fiú kérdésben azt mondanám, hogy átlagos, nem vagy se túlságosan a fiúk kedvence, de a sor végén sem állsz. Kicsit légy lazább, nyitottabb, oldd fel a zárkózottságodat. Ui: Legyél kicsit egyedibb!

 

C, Ha a legtöbb válaszod a C, akkor te a nyár típusba tartozol. Bulik, pezsgés, pörgés. Erről szól az életed. A fiúk imádnak, és te is szereted ezt. Mindig pörögsz, bár néha szét esik a világ, de te valahogy mindig felül kerekedsz a rossz dolgokon. Jó tulajdonságod, hogy megnevettetsz másokat és mindig pozitív vagy. Maradj ilyen!

 

D, Ha a legtöbb válaszod D, akkor te a tavasz típusba tartozol. A szerelemben és az öltözködésben is a romantikus, babás stílust részesíted előnyben. Kedves vagy és mások is örülnek ennek. Szereted a rózsaszínt, ez olyan, mint te: tele van habbal és eperrel! Néha szálj vissza egy kicsit a földre, és koncentrálj a valóságra!


 

Hírek

  • Működés, az első hírünk
    2012-06-26 17:28:02

    Az oldalam ma kezdte meg működését. Egyenlőre csak ennyi, de a továbbiakban igyekszem minél több új és érdekes hírrel szolgálni ill. azokat minél jobban, részletesebben közölni!

    Miku

Szavazás

Tetszik az oldaldizájn?
Nem
Igen
Asztali nézet